Naujienos

Konferencija „Nuo inkstų ligų diagnostikos iki pakaitinės terapijos“ Kaune

Parašė: : data: : 2019 gruodžio 2 komentarai : (Komentarai įrašui Konferencija „Nuo inkstų ligų diagnostikos iki pakaitinės terapijos“ Kaune yra išjungti)

2019 m. spalio 17 d. „Europa Royale Kaunas Hotel“ įvyko LNDTA organizuota kasmetinė rudeninė konferencija „Nuo inkstų ligų diagnostikos iki pakaitinės terapijos“. Konferencija skirta nefrologams, vaikų nefrologams, klinikiniams toksikologams, vidaus ligų ir šeimos gydytojams bei kitų specialybių gydytojams, slaugytojoms bei inžinieriams, dirbantiems dializių skyriuose susilaukė didelio susidomėjimo. Paskaitos vyko dviejose sekcijose. Slaugytojoms ir inžinieriams skirtoje  sekcijoje buvo gvildenamos aktualios temos: pacientų privatumas, medikų „perdegimo“ sindromas bei dializių naujovės ir kt. Gydytojų ir bendroje sekcijoje diskutuota apie arterioveninių jungčių formavimo galimybes, gyvos donorystės idėjos skleidimą bei dalintasi naujienomis iš naujausių gairių ir tarptautinių nefrologijos renginių.

Tikimės, kad rudeninės naujienos ir žinių atnaujinimas kaip kasmet buvo naudingas. Linkime nepasiduoti rudeniniam slogučiui ir su džiaugsmu laukti ateinančių švenčių.

Iki kitų malonių susitikimų Kaune.

lndta

Author

view all posts

Kontaktai

Lietuvos nefrologijos, dializės ir transplantacijos asociacija